Dacváros
2010. október 25. írta: szs.

Dacváros

Dacváros - tudományos-fantasztikus kisregény

Eredetileg megjelent: Csillagárnyék antológia, Cherubion, 2005

Fülszöveg:

Az Űrforgalmi Csúcsminisztérium kénytelen hathatós intézkedéseket hozni az egyre gyakoribbá váló kalóztámadások ellen. A kalózok váratlanul tűnnek fel a mélyűrből, rajtaütnek a-védtelen kereskedőhajókon, hogy aztán nyomtalanul'eltűnjenek. Mindig biztosra mennek, s ez megerősíti az illetékesek gyanúját, hogy van egy beépített emberük, aki informálja őket.
A Flotta a fürge, ámde jelentős fegyverzettel ellátott Gedeon rombolót azzal a megbízatással küldi útjára, hogy szabadon cirkáljon a veszélyeztetett szektorban,, s senkinek ne adjon információt tervezett útvonalairól. így történhet, hogy sikerül rajtaütniük az egyik kalózon, s a sérült hajót követve eljutnak a kalózok titkos bázisára, a Dacvárosba. Ám a meglepetések még csak ekkor kezdődnek...

Letöltés:  MS Doc formátum      PDF       MobiPocket (pcr, Kindle)    Epub (köszönet érte eNeL-nek!)

(Nem kell sms-t küldeni, a "Nem élek vele" gomb után indulhat a letöltés.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabosandor.blog.hu/api/trackback/id/tr162398711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása