Csak gyorsan leírom, míg friss az élmény
2009. december 12. írta: szs.

Csak gyorsan leírom, míg friss az élmény

Szóval, miután Duracell-hajtású lokális botránycelebbé avanzsáltam a Solaria fórumon, elkezdtek hivatalos részről is csorogni az információk, sőt, tegnap felhívott Képes Gábor is, a sfszakosztály titkára, aki - azt hiszem - a jelentkezésemet is leadta. Ő is megerősítette, hogy formai hiba történt, egész pontosan az, hogy a jelentkezésemhez nem volt ajánlás csatolva, sem egy, sem kettő, pedig - más forrásból is tudom - ezek az ajánlások elkészültek. (Ezúton is köszönöm őket.) Csak valahol útközben elkeveredtek, leszakadtak térváltás közben, vagy ilyesmi :), a felvételi eljárást intéző pedig így automatice dobta abba a kosárba, ahol ezen formalevelet osztogatják. Az a szavazásos szöveg meg - ezek szerint - téves kommunikáció.

Gábor hangsúlyozta, hogy nem esztétikai ítélet miatt történt, hanem a keveredés miatt az, ami, a másik két SF-s jelentkező (Bán János, Gálvölgyi Judit) csont nélkül átment, sőt, lélekben már engem is maguk közés sorolnak, a következő beléptetési időszakban újra neki kell futni és kész is, szóval nem kell elkeserednem. Úgy tudom, tavasszal lesz a következő, viszont a szabályzat alapján az elutasítás után türelmi zónába kerül a jelölt, és csak egy év múlva jöhet újra. Szóval egy évem van, addig a sfszakosztály is kiforrja magát, megpróbálok eljutni pár estjükre is, bár hamarosan kétlányos apukaként még inkább a családi tűzhelyet kell őriznem (jelentem, az "Alapítsatok családot, éljetek boldog és teljes életet" sheenardi tanács megfogadása folyamatban), de azért egy-két alkalmat összehozok.

Nos, hát így történt, tisztelt bíróság.

(Egyébként meg a solariás gyógyszerelguruláshoz azt a kérdést fűzném hozzá, hogy az összeesküvéselméletekkel úgy általában van gond a sf életben, vagy csak akkor, ha bizonyos irányból bizonyos irányba tartanak? Mert láttam már érdekes összeesküvéselméleteket születni, olyat is, amiről konkrétan tudtam, hogy egetverő marhaság, mégse láttam ugyanilyen fellépést ellenük. Hm, ez már egy újabb elmélet alapja lehetne. :) )

A bejegyzés trackback címe:

https://szabosandor.blog.hu/api/trackback/id/tr681591981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Postaládablog 2009.12.12. 12:19:50

Formai hiba. Elkeveredett ajánlások. Aha. Tessék mondani, miért nem tetszettek rögtön így reagálni, hogy kitetted ide az elutasító levelet? A gépezet csak azután indult be, hogy Hackett kilépéssel "fenyegetőzött". Addig nem volt fontos nekik.

Jud

Komavary · http://orokorom.freeblog.hu 2009.12.12. 14:51:18

Kérlekszépen, az nem összeesküvés-elmélet, a rá adott válaszokból is világosan látszik. :alufóliát teker a fejére:

(Mooondjuk, érdemes megnézni a megalakulásról szóló tájékoztatót... :))

Enahma 2009.12.14. 22:35:25

@Komavary: Miért tekersz alufóliát a fejedre? Akkor nem sugaraznak Moszkvából?

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2010.01.04. 20:46:06

Helyesbítés: Nem K.G. adta le a jelentkezésemet. Nem tudom, ki adta le, de valaki biztos leadta.
süti beállítások módosítása