Ellensúly - fórumvélemények
2009. október 01. írta: szs.

Ellensúly - fórumvélemények

"Ellensúly: nagyon érdekes alapmotívum körül zajlik a cselekmény. Kissé lassan indul, de aztán eléggé pörgősre vált, sőt, az utolsó harmadában igencsak sok fordulat bontakozik ki. Az előzmények ismeretében kicsit furcsa volt, hogy a határozottnak és céltudatosnak megismert főhős az akkorihoz képest most kissé elanyátlanodott benyomást keltett. A történet érdekes fordulattal ér véget(?), szinte kívánkozik utána valami definitív befejezés. Szórakoztató olvasmány." (Álomhozó, Cherubion.hu /SF regények fórum), 2007.01.22

"Sziasztok! Új vagyok itt, de ha már erre járok, akkor hozzászólnék az Ellensúlyhoz. Szóval a címadó regény valahogy nem bejövős... Nincs rosszul megírva, és valszeg bennem van a hiba, de az orkháború után kicsit lassúnak tűnt a tempó. Meg az előzményt sem olvastam, talán ez is közrejátszott abba, hogy nem kaptam el a fonalat. (Mondom én, hogy bennem van a hiba ! )" (Serra, Cherubion.hu /Elmúlt évek menő SF kiadványai fórum. 2006.10.31)

"Ellensúly: Hmmm.... ez egy jó regény, az általam kedvelt SF vonal követője. (nagy kedvencem az Alapítvány) Érdekes, izgalams, ám van benne pár elvarratlan szál, és pár dolgot nem értek: a szőkéről alig derül ki valami, akkor a végén az a túlvilágos dolog sem érthető. Akkor most meghalatak? Vagy csak viccelt a túlvilággal, és leverták a hajót? Termsézetesen a romantikus szál is kötelező a műben, mert ugye kell ilyen is. 5/4" (Majominia, Cherubion.hu /Elmúlt évek menő SF kiadványai fórum. 2006.11.01)

"Amúgy az Ellensúlyban a kézben illetve homlokban lévő adathordozó a Bibliára akar utalás lenni? A jelenések könyvében az a rész, hogy a Fenevad bélyegét kell jobb kezükön és homlokukon hordaniik, akik nem így tesznek nem vehetnek se nem adhatnak el? "(Majominia, ibid. 11.04)

"Crabe: Módosítom a hozzászólásom, a regény vég nagyon pofásra sikeredett, pergősre váltott. szóval 4/5-re feltornázta magát. " (Serra, ibid. 2006.11.18)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabosandor.blog.hu/api/trackback/id/tr671421975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása