Hangház - vélemények
2009. október 02. írta: szs.

Hangház - vélemények

A CHERUBION kiadó régi fóruma

Békési József adatok 2004-09-13 17:30:49 válasz erre előzmény
Hi,

Itt szeretnék gratulálni A. Taylor Crabe-nek az "Ezüstláng" antológiában megjelent "HangHáz" c. novellájához. A novella nálam egy 100-as skálán 95%-os tetszést aratott. Végig "hiteles" a történet, nagyon jól sikerült megoldani az FPS játék ábrázolását az írásban (ezt azért emelem ki külön, mert általában elég gyenge szokott lenni mindenféle sf-ekben azoknak az irl dolgoknak a bemutatása, amiket az olvasó is első kézből ismerhet), végig sikerül fenntartania az érdeklődését, és még a központi is eredeti. Ha nem az lenne a helyzet, ami, akkor Zsoldos-díjat kívánnék neki -- de inkább nem kívánok.

Szóval nagyon jó az írás, megkockáztatom, legjobb a kötetben,

Béka
Békési József adatok 2004-09-13 17:31:46 válasz erre előzmény
Mármint "és még a központi motívum (a HangHáz) is eredeti". Bocs.



László Zoltán SF író ( www.laszlozoltan.uw.hu ) véleménye ugyanerről az írásról:

Elolvastam a Hangházat. Szerintem baromi jó. Izgalmas, jól felépített, és különösen tetszik a vége, az ánti-halivúdi finálé. Gratulálok hozzá!!!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabosandor.blog.hu/api/trackback/id/tr431421981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása