Hatszemes - Első adás: Híres ember a regényhősöm (Bónizs Róberttel)
2021. január 16. írta: szs.

Hatszemes - Első adás: Híres ember a regényhősöm (Bónizs Róberttel)

Hatszemes - alkotók az alkotásról.
Schmöltz Margit íróval közösen vágunk, vágtunk bele egy online sorozatba, kihasználva, hogy a karanténos világban az emberek nyitottabbak az internet adta lehetőségekre és egy találkozót, baráti beszélgetést az ország három különböző pontján ülve is össze lehet hozni.
Terveink szerint havonta meghívunk egy-egy írót, alkotót, hogy hatszemközt egy adott témáról beszélgessünk: az írások, regények születésének, formálásának részleteiről, alkotói titkokról és fogásokról, tervekről és küzdelmekről.
Januári vendégünk Bónizs Róbert, témánk pedig: „Híres ember a regényhősöm”. Toldi, Anonymus, Luther és Koppány. Külső ötletek és belső hangok. Egy régi iskolás kérdés és a várólistás olvasók viadala.
Három író, hatszemes sorminta.

A bejegyzés trackback címe:

https://szabosandor.blog.hu/api/trackback/id/tr4216391932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása