Tábori szentfazék
2009. október 08. írta: szs.

Tábori szentfazék

Cs. Szabó Sándor új ifjúsági kisregénye egy keresztyén gyermektáborba invitál bennünket, amit ifisek vezetnek.Ez már önmagában is elég probléma, játék és humor forrása, s a szerző igyekszik is élni a helyzet adta lehetőséggel: aki kezébe veszi, nehezen tudja letenni a könyvet. Mert a sok kacagás mellett könnyen magára ismer ebben az eleven világban. S azt is megértheti,hogy a békesség/megbékélés, öröm forrása hol kereshető.

 Kiadó: Parakletos, 2005, ISBN: 978963865418x

Könyv megrendelése

Letöltés .pdf formában (eredeti, kiadói tördelés)  A letöltőlink nem működik, a kijavításáig személyesen szívesen elküldöm a fájlt, kapcsolat a blogfelület levelezőjén keresztül.

 ***

Egy másik Szentfazék-könyv, a Szilveszteri szentfazék letöltése.

***

Ha tetszett a könyv, a kiadót a termék megrendelésével, a szerzőt az alábbi PayPal (szabadon választott mértékű) utalással támogathatja:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabosandor.blog.hu/api/trackback/id/tr861437180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása